Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kahvilatyöntekijä Cafe Stiinaan

Oletko reipas ja aurinkoisen asenteen omaava asiakaspalveluosaaja? Onko kahvilatyö sinulle tuttua ja tuletko asiakkaiden kanssa hyvin toimeen? Loistatko myös kiireen keskellä? Hae nyt - saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme Kokkolan keskustassa sijaitsevaan viihtyisään kahvilaan kahvilatyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat kahvilan perustyöt, vitriinin täyttö, pienimuotoista leivontaa sekä kassatyöskentely ja asiakaspalvelu. Omaat aurinkoisen ja hyvän asenteen sekä rakastat palvella asiakkaita. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta kahvilatyöstä, mutta ennen kaikkea olet innokas oppimaan uutta ja sinulla on oikea asenne asiakaspalveluun ja kyky huomioida jokainen asiakas.

Edellytämme sinulta hygieniapassia, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Suureksi plussaksi katsotaan ruotsinkielen taito, anniskelupassi sekä osaaminen erikoiskahveista. Työtunteja on tarjolla aluksi keskimäärin ainakin 30h / 3 vkoa mutta kesäaikaan paljon enemmänkin. Työaika voi sijoittua kaikkiin kahvilan aukioloaikoihin. Työt alkavat toukokuussa sopimuksen mukaan. Palkkaus sovitaan kanssasi kohdalleen kokemuksesi mukaan sekä alan tes huomioiden. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja on voimassa toistaiseksi.

Haastatteluita tehdään jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi välittömästi jos koet olevasi etsimämme aurinkoinen asiakaspalvelija!

Hae paikkaa viimeistään 10.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: annika.rintamaki@barona.fi, 045 7881 7672

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kahvilatyöntekijä Cafe Stiinaan

Barona HoReCa
Kokkola
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus