Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kahvilatyöntekijä Ramin Konditoria kahvila

Makuelämyksiä arkeen ja juhlaan jo yli 20 vuoden ajan

Tarjoamme aidosti laadukkaita ja maukkaita leipomotuotteita omista kahviloistamme tuoreena myytyinä tai tilattuina. Tilaa meiltä tarjoilut syntymäpäiville, häihin tai valmistujaisiin. Oli tilaisuutesi mikä tahansa, Ramin leivonnaiset ja leipomotuotteet eivät jätä ketään kylmäksi. Tilaustuotteita on mahdollista muokata omien mieltymystensä ja tarpeidensa mukaan. Ramin löydät Mikkelistä, Kouvolasta ja Kuopiosta Ramin konditoria on perheyritys kolmannessa polvessa ja kuuluu Hyvä konditoria -ketjuun. Jokainen ketjun yrityksistä on alueensa johtava konditoria-alan yritys. Ramin Konditoria on perustettu vuonna 1997, mutta perheen leipomotarina alkaa jo pohjanmaalta 1950 perustetusta Liedeksen leipomosta

Etsimme Ramin Konditoria kahvilaan Kouvolaan

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ.

Kahvilatyöntekijänä työnkuvaasi kuuluvat kahvilan päivittäiset työtehtävät, kuten asiakaspalvelu, kassankäyttö, tilausten vastaanotto, erilaiset aputehtävät keittiössä sekä lounasbuffetin valmisteleminen. Olethan luonteeltasi positiivinen, avoin, reipas sekä asiakaspalvelualtis tekijä.

Työsuhde on osa-aikainen ja vuoroja viikossa 2-3, joten työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle koulun ohella. Palkkaus TES. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta hyvä asenne ja halu oppia ratkaisee paljon! 

Edellytämme hakijalta hygieniapassia sekä täysi-ikäisyyttä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian osoitteessa www.go-on.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jenna Seppänen, 044-5859162, [email protected]

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi http://www.go-on.fi .

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kahvilatyöntekijä Ramin Konditoria kahvila

Kouvola
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 26.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti