Skip to main content

Kaivinkoneen kuljettaja Spaaki Oy:lle

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Spaaki Oy:lle ammattitaitoista KAIVINKONEKULJETTAJAA!

Toimeksiantajayritys

Spaaki Oy on monipuolisten ja laadukkaiden palvelujen remonttiliike pääkaupunkiseudulla. Toteutamme salaojitukset, maansiirtotyöt ja huoneistoremontit viimeistellysti Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Hyvät verkostot, ystävällinen palvelu ja vankka kokemus ovat yrityksemme valttikortteja. Kun haluat, että hommat tehdään kerralla kuntoon, käänny puoleemme. 

Työnkuva ja toivottu hakijaprofiili

Kohteet ovat monipuolisia rakennus- ja infrakohteita pääkaupunkiseudun alueella. Odotamme työntekijältä luotettavuutta, tarkkuutta ja oma-aloitteista työotetta. Työntekijän tulisi pystyä työskentelemään myös itsenäisesti haastavissakin työolosuhteissa. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta kaivuutöistä vaihtelevissa kohteissa. 

Työtehtävässä suoriutuminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Plussaa voimassa olevasta tieturvakortista. 

Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Laura Honkanen, s-posti: laura.honkanen@uniflex.fi / puh. 050 537 4289
 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. -

Kaivinkoneen kuljettaja Spaaki Oy:lle

Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 12.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus