Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kaivinkoneen perämies

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalvelualan uusi piristys. Me teemme asiat paremmin ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Uusimaan, Itä-Uusimaan ja Kanta-Hämeen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä, Porvoon ja Riihimäen keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin, mahdollisuus myös vakinaistua.

 

Etsimme asiakasyrityksellemme KAIVINKONEEN PERÄMIESTÄ Hyvinkäällä sijaitsevalle työmaalle.

 

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta maanrakennustyömailta? Tiedätkö mitä kaivinkoneen perämies tekee? Osaatko käyttää lasereita ja tiedät miten asennat kaivot sekä putket? Laita siis hakemusta, tämä voisi nimittäin olla juuri sinun tehtäväsi!

 

Hyvälle tekijälle luvassa pitkäksi ajaksi töitä!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/12181624 tai soita arkisin klo 8-15, Tina 040 355 2167, niin sovitaan haastatteluaika!

 

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös suosittelijasi, kuten työnjohtaja edellisiltä työmailta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kaivinkoneen perämies

Hyvinkää
Kokopäiväinen

Julkaistu 18.05.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti