Skip to main content

Kaivinkoneen perämies

Maanrakennustyöntekijä

Etsimme perämiestä kokoaikaiseen työhön. Työmaat vaihtelevat isoista teollisuus- ja voimalaitoshankkeista pienempiin maanrakennushankkeisiin ja pohjanrakennuskohteisiin. Pääsääntöisesti kohteet sijaitsevat Riihimäellä ja Hyvinkäällä, mutta työmaita aukeaa myös muille alueille.

''Lapiomies'' toimii työmaan yleismiehenä joten tehtävät ovat todella monipuolisia ja vaihtelee työmaan mukaan. 

Mitä edellytämme hakijalta:

Edellytämme hakijalta reippaan, työtätekevän asenteen lisäksi aikaisempi kokemus maanrakennusalalta on hyödyksi. Laserinkäyttö sekä kuvienlukutaito ovat tehtävässä iso etu. Välkky kaveri oppii putkikarttojen ja muiden kuvien lukemisen nopeasti ilman kokemustakin.  Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, Ea1 tai hätäensiapu korttia. Tylityö sekä tieturva on plussaa, mutta ei välttämätöntä. 

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme sinulle näköalapaikan arvostetussa infrarakentamisalan yrityksessä, jossa tuetaan niin uuden oppimista, kuin yhdessä tekemistäkin. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat mukavat työkaverit ja monipuoliset työkohteet.

Kuinka hakea tätä paikkaa

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä tai laita avoin hakemus suoraan osoitteeseen Joona.vuontisjarvi@eezy.fi

Lisätiedot:

Joona Vuontisjärvi
HR-koordinaattori

040 5100180 

Eezy VMP

joona.vuontisjarvi@eezy.fi

www.eezy.fi

 

Hämeenkatu 44,

Riihimäki 11100

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Kaivinkoneen perämies

Eezy Oyj
Riihimäki
Hyvinkää
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus