Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kaivinkoneenkuljettaja Läyliäinen

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista KAIVINKONEKULJETTAJAA Läyliäiseen!


Kaivinkonekuljettajan työtehtävät koostuvat salaojien kaivuusta, sekä salaojien ja sadevesiputkien asentamisesta. Työ on fyysistä, ja työtä tehdään yhdessä työparin kanssa. Kohteet ovat erilaisia omakotitaloja ja taloyhtiöitä, ja sijaitsevat Kanta-Hämeessä. Työsuhteen kesto on alkuun määräaikainen, maaliskuulle 2022 asti.

Hakijan profiili

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy jo useamman vuoden kokemus kaivinkoneenkuljettajan työtehtävistä. Edellytämme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti ja omatoimisesti, sekä hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme myös luotettavuutta, positiivista asennetta ja tehokasta työskentelyotetta. Vaatimuksena B-ajokortti. Voimassa olevat kortit (työturva, tieturva - ja tulityö) on plussaa.

Tarjoamme

  • Vakituisen työsuhteen asiakasyrityksemme listoilla
  • Hyvät etenemismahdollisuudet
  • Kannustavat urakkapalkkausmallin (työtä on mahdollista tehdä myös laskutuksella)

Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Tarvitsemme ainoastaan päivitetyn CV:si. Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Jos sinulle jäi kysyttävää soita numeroon 040 689 5300.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. -

Kaivinkoneenkuljettaja Läyliäinen

12700 Loppi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 18.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus