Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kaivinkoneenkuljettaja - Orimattila

Konepalvelu Pärhä on luotettava ja vahva maanrakennusalan ammattilainen Orimattilasta. Perheyritys toimii pääsääntöisesti Päijät-Hämeessä, mutta tarvittaessa myös laajemmalla alueella. Yritys tarjoaa monipuolisia maanrakennuspalveluita, raivausjyrsintää sekä traktoriurakointia. Kokemusta näistä on kertynyt jo yli 10 vuoden ajalta. Konepalvelu Pärhälle tärkeintä on tyytyväinen asiakas sekä työn korkea laatu.


Etsimme asiakkaallemme Konepalvelu Pärhälle kaivinkoneenkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Kaivinkoneenkuljettajana tulet työskentelemään infrarakentamisen parissa ja työmaat sijaitsevat Päijät-Hämeen, Uudenmaan, Kymenlaakson ja Kanta-Hämeen alueilla. Kyseessä on päivätyö ja työaika sijoittuu klo 7-16 välille. 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla vähintään muutaman vuoden työkokemusta alalta. Erityisesti kokemusta tulisi olla tela-alustaisesta (painoluokka 21-40) kaivinkoneesta ja 3D koneohjausjärjestelmästä. Työtehtävät vaativat myös työpiirustusten lukutaitoa. Sinulta tulisi löytyä voimassa olevat työturvakortti ja tieturvakortti. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä reipasta aikaansaavaa asennetta. 

Nyt on tarjolla erinomainen työmahdollisuus!  Yritys tarjoaa ammattitaitoiselle kaivinkoneenkuljettajalle vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 6.10.2021 mennessä osoitteessa:
https://www.eilakaisla.fi/avoimet-työpaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653/ hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.


Kaivinkoneenkuljettaja - Orimattila

16300 Orimattila
Kokopäiväinen

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus