Skip to main content

Kaivinkoneenkuljettaja, Viherrakenne J.Turunen Oy

Viherrakenne J.Turunen Oy on vuonna 1992 perustettu maan- ja viherrakentamiseen erikoistunut yritys. Henkilöstö käsittää 6 - 12 henkeä joista kaksi ovat rakennusmestareita. He käyttävät työmaakohtaisia laatusuunnitelmia ja yritys on Infra ry:n ja Viheraluerakentajien jäsenyritys.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista KAIVINKONEENKULJETTAJAA Joensuun lähialueille.  

Toivomme, että olet ollut vastaavissa työtehtävissä jo kohtuullisen ajan aikaisemmin ja katsomme lisäksi aikaisemman osaaamisen 3D-mittalaitteiden käytöstä hyödyksi. Yleisesti haastavemmasta toimintaympäristöstä tullut näkemys ja kokemus ovat eduksesi, unohtamatta voimassaolevaa työturvallisuus ja/tai tieturvakorttia.

Työtehtävänäsi ovat kunnallistekniikan rakentaminen kaupunkiympäristössä. Lisäksi pääset käyttämään 3D-mittalaitteita yhtenä kaivinkoneenkuljettajan työvälineenä.

Työtä tarjotaan paikallisesti vakavaraisessa yhtiössä. Työmailla sinulla on aina olemassa runko ja tieto tulevista urakoista, eikä reissutyö kuulu työviikkoihisi vaan kaikki kohteet sijaitsevat maksimissaan 50 kilometrin säteellä Joensuusta.

Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan asiakkaan kanssa. Palkkaus ja työehdot pohjautuvat infra-alan TES:een, mutta palkkaus neuvotellaan asiakkaan kanssa sopimuksen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja haastattelemme hakijoitamme jo hakuaikana. 

Oletko kiinnostunut työllistymään Viherrakenne J. Turunen Oy:lla ?

Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta tai kysy meiltä lisää. Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä ja aloitusajankohta saadaan sovittua toiveidesi mukaiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-harjoittelija Enni Nykänen, p. 050 378 6785, [email protected]

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kaivinkoneenkuljettaja, Viherrakenne J.Turunen Oy

Joensuu
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti