Skip to main content

Kaivinkonekuljettaja

Oletko osaava ja ripeäotteinen kaivinkoneenkuljettaja? Nyt olisi halukkaalle ja motivoituneelle tekijälle mahdollisuus työhön!

Asiakkaamme etsii ammattitaitoista, ahkeraa ja työssään reipasta kaivinkonekuskia. Työtehtävät voivat vaihdella aina yksinkertaisista tehtävistä vaativiin työkokonaisuuksiin.

Ehdottomana vaatimuksena tehtävässä on alalta kertynyt kokemus ja ammattitaito sekä motivoitunut työasenne. Jos sinulla on kokemusta muidenkin maanrakennuskoneiden käytöstä, kerrothan siitäkin. Kohtuullista osaamista ja kokemusta kaivinkoneen ennakoivista huolto- ja puhdistustöistä olisi hyvä löytyä. Voimassa olevat ammattikortit katsotaan eduksi.

Osaava tekijä tulee työllistymään aluksi kesän ja syksyn ajaksi, mutta myös vakinainen työpaikka on mahdollinen. Työn aloitus sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin mahdollisimman nopealla aikataululla.

Kiinnostuitko?
Jätä hakemuksesi aikailematta osoitteessa www.go-on.fi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten tarkkailethan sähköpostiasi, johon videohaastattelukutsu saattaa tulla. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelon ja palkkatoiveen sekä mahdollisen suosittelijan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Saku Ojala, [email protected], 040 594 8655

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kaivinkonekuljettaja

Seinäjoki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti