Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kaivinkonekuski Pääkaupunkisueudulle

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy keskittyy rakennusalan ammattilaisiin. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Etelä-Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pukinmäessä. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin ja vakinaistamme parhaat.

Etsimme ammattitaitoista KAIVINKONEKUSKIA Pääkaupunkiseudun alueelle. Työkoneet ovat pääsääntöisesti telakoneita. Työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi. Eduksi katsomaan myös kokemus 3D-ohjauksen osaamisesta.

Jos koet olevasi oikea tyyppi tähän hommaan ja omaat voimassaolevan työturvallisuuskortin, jätä hakemus heti alla olevasta linkistä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöidenn löydyttyä ja työt kestävät ainakin vuoden 2022 loppuun.

Palkkaus katsotaan oman työkokemuksesi ja osaamisesi mukaan - ammattikuskille maksamme ammattikuskin palkan.

Jätä hakemus osoitteessa: http://promesta.likeit.fi/apply/12339107
Lisätietoja antaa Veli-Pekka p. 0400 236 788

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin.

Kaivinkonekuski Pääkaupunkisueudulle

Uusimaa
Espoo
Helsinki
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus