Skip to main content

Kaksi rahoituksen asiantuntijaa

Haemme kahta asiantuntijaa käsittelemään asiakkaiden rahoitushankkeita. Tässä tehtävässä työskentelet osana Large Company & Public Research Funding -yksikköä, joka vastaa suurten yritysten, tutkimusorganisaatioiden ja verkottuneiden yhteishankkeidenrahoitushakemusten käsittelystä.

Toimit yhteiskunnallisesti vaikuttavassa tehtävässä. Olet osa ammattimaista työyhteisöä, joka rakentaa suomalaisten yritysten menestystä ja suomalaista
hyvinvointiyhteiskuntaa.

Roolisi on: Rahoitusasiantuntijana tehtävänäsi on asiakkaiden rahoitushankkeiden käsittely. Taustastasi riippuen tehtävät painottuvat joko energia-alan hankkeisiin tai laaja-alaisesti kestävää kehitystä ja digitalisaatiota yhdistäviin hankkeisiin.

• Rahoitushakemusten käsittelyssä teet tiivistä yhteistyötä rahoitusryhmän asiantuntijoiden kanssa sekä koostat ja analysoit hakijoiden tutkimus- ja kehitysprojekteihin liittyviä tietoja. Analyysin pohjalta teet esitykset päätöksentekijälle hankkeiden rahoitettavuudesta.
• Käsittelet hankkeiden seurantaan liittyviä raportteja sekä muutoksia.
• Tuet työlläsi Business Finlandin asiakasrajapinnan asiantuntijoita ja asiakkaita.

Mitä tarjoamme sinulle?
Business Finlandissa pääset näkemään Suomen ja koko maailman elinkeinoelämän kirjon. Olet mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä kehittymään ja kansainvälistymään. Työllämme on suuri vaikutus koko Suomen tulevaisuudelle. Osana kansainvälistä ja monikulttuurista työympäristöä tapaat kollegoja eri maista ja pääset kurkistamaan eri toimialoille. Voit kehittää taitojasi ja osaamistasi yritysten rahoitustoiminnasta.

Turvallisuusselvitys

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme

Odotamme, että sinulla on energinen ja innostunut ote työhön. Olet hankkinut kokemusta työelämässä ja mahdollisesti jo hakemiemme aihealueiden kokeneempi osaaja. Olet oma-aloitteinen, etkä pelkää vastuun ottamista. Siedät epävarmuutta ja ajoittaista painetta. Olet tarkka, huolellinen ja analyyttinen, mutta samalla tuottelias. Sinulla on intoa ja motivaatiota myös rutiinitehtävien hoitamiseen huolella. Viihdyt sekä tiimi- että yksin työskentelyssä. Ymmärrät julkisten varojen käytön tuoman vastuun ja pystyt ratkaisemaan haastaviakin asiakastilanteita.

Sinulla on:
• tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. KTM)
• hyvä suomen ja englannin kielen taito sekä vähintään tyydyttävä ruotsin kielen taito

Olet hankkinut osaamista joko energia-alalta tai kestävän kehityksen ja digitalisaation alalta. Ymmärrys bio- ja kiertotalous- sekä cleantech- toimialasta on eduksi. Lisäksi yritysten tutkimus- ja kehitystoiminnan, innovaatiotoiminnan sekä projektirahoituksen tuntemus on eduksi. Arvostamme myös kokemusta yritysten talousanalyyseista tai laskentatoimeen liittyvistä muista tehtävistä.

Työssä tarvittava kielitaito

Hyvä suomen ja englannin kielen taito sekä vähintään tyydyttävä ruotsin kielen taito.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Innovaatiorahoituskeskuksen palkkausjärjestelmässä nämä tehtävät sijoittuvat vaativuustasolle 18, jossa tehtäväkohtainen palkanosa on 3922,74 euroa/kk. Henkilökohtainen palkanosa on enimmillään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta.
Keskimääräinen henkilökohtainen palkanosa on tällä hetkellä 24 %. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Osana rekrytointiprosessia toteutamme valituille hakijoille näiden suostumuksella
turvallisuusselvityksen (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Katso lisätietoa osoitteesta http://www.supo.fi/turvallisuusselvitykset.

Työ alkaa 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Molemmat tehtävät täytetään toistaiseksi.

Lisätiedot: Yksikön johtaja Ella Kylmäaho puh. 050 5577 685
Tavoitettavissa: 3.5. klo 1011.30, 10.5. klo 9-10.30 ja 11.5. klo 15-16.

Täytä hakemuksesi tehtävään osoitteessa valtiolle.fi viimeistään 14.5.2021.

Kaksi rahoituksen asiantuntijaa

Helsinki
Tampere
Pori
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus