Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kaksi rakennustarvikemyyjää, K-Rauta Espoon keskus

Koetko paloa myynti- ja asiakaspalvelutyötä kohtaan? Saatko onnistumisen tunteita siitä, että pääset tukemaan asiakkaita laaja-alaisesti heidän tarpeissaan? Jos vastasit kysymyksiisi kyllä, niin jatka tämän ilmoituksen lukemista, sillä voisit olla seuraava myyjä K-Rauta Espoon keskukseen!

Etsimme nyt K-Rauta Espoon keskukseen rakennustarvike & LVI -osastolle kahta myyjää, joista toinen palkataan vakituiseen (37,5h/vko) ja toinen määräaikaiseen (30h/vko) työsuhteeseen. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan (mahdollisimman pian). Määräaikainen työsuhde ulottuu 30.8.2022 asti.  

Myyjän työnkuva sisältää aktiivisen myyntityön lisäksi kaupan tukitehtäviä tarpeiden mukaan. Pääset työssäsi auttamaan asiakkaita laaja-alaisesti heidän remonttiprojektien mukaisesti. Pääset siis myymään asiakkaalle kaiken tarpeellisen heidän tarpeiden mukaan ja teet laadukkaan asiakaspalvelu- ja myyntityön kautta asiakkaista suosittelijoitasi. K-Rauta Espoon keskuksen asiakunta muodostuu niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaista.     


Tässä porukassa parhaiten viihtyvät ja pärjäävät toimeen tarttuvat ja rautaisella asiakaspalvelutaidolla varustetut myyjät. Aikaisempi työkokemus kaupan alan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme oikeanlaista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista työskentelyotetta, sitoutuneisuutta sekä halua oppia uutta.

Mitä me toivomme sinulta?

- paloa myynti- ja asiakaspalvelutyöhön

- aitoa intoa ja positiivista asennetta

- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä yli osastorajojen

- rakennustarvikkeiden tuntemusta


Mitä me tarjoamme sinulle?

- monipuolisen työkentän osaavien työkavereiden kanssa

- mahdollisuuden kehittää omaa osaamista

- K-ryhmän henkilöstöedut

- laadukkaan perehdytyksen työhön

K-Rauta Espoon keskus on monipuolinen täyden palvelun rautakauppa kuluttajille sekä ammattiasiakkaille. Haluamme olla toteuttamassa asiakkaiden asumisen, sisustamisen ja rakentamisen hankkeita ja projekteja. Meillä asiointi on yllättävän helppoa! Tavoitteenamme on tarjota saman katon alta ratkaisut niin pieneen kuin laajempaan remontointiin ja rakentamiseen. K-Rauta on Suomen markkinajohtaja ja maan kattavin ketju noin 130 K-Rauta-kaupalla.

HAKU KÄYNNISSÄ

Olen Vanessa Heino Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita jo hakuaikana! Joten kannattaa jättää hakemus mahdollisimman pian kohdasta ”hae työpaikkaa”. 

Minuun voi olla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.
[email protected]
puh. 0401319632


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti