Skip to main content

Kaksikielinen myyntivastaava Tukholmaan

Kundo on ruotsalainen SaaS-yritys joka kehittää ja myy pilvipalvelua tehostamaan asiakkaidensa asiakaspalvelua. Etsimme nyt kaksikielistä myyjä Tukholman toimistollemme. Lisätietoja ruotsiksi täällä:

Vill du vara med att bygga upp ett snabbväxande företag till något stort? Vill du ha den spännande möjligheten att vara första säljaren på en ny marknad? 

På vår fortsatta tillväxtresa letar vi nu efter dig som är redo att ta karriären och Kundo till nya höjder genom att bli vår första säljare mot den finska marknaden! 

Kundo är ett svenskt SaaS-bolag som utvecklar och säljer molntjänster för bättre och mer effektiv kundservice. Vi är på topp-50-listan av de största SaaS-bolagen i Sverige och finns sedan två år tillbaka även i Norge. Nu tar vi klivet in på den finska marknaden och söker dig som vill arbeta som B2B-säljare mot Finland. 

Om rollen och vårt säljteam 
Som vår första säljare mot Finland får du en viktig roll i att etablera Kundo i ett nytt land och stora möjligheter att få bearbeta en orörd marknad. Du arbetar från Stockholms-kontoret tätt tillsammans med vårt svenska team, men inriktar dig specifikt på den finska marknaden.

Som B2B-säljare är du ansvarig för hela säljprocessen - alltifrån att hitta dina prospekt och boka möten till att genomföra dem och driva affären i mål. Du fokuserar framförallt på nykundsbearbetning men kommer bygga upp långvariga relationer med dina kunder. Du kommer att sälja mot medelstora och stora finska organisationer både inom privat och offentlig sektor. Förutom våra svenska och norska kunder har vi redan idag en handfull finska kunder.

För att lyckas med din försäljning så arbetar du nära med resten av säljteamet, vi både möter motgångar och firar framgångar tillsammans. Förutom stöttande kollegor så har du självklart tillgång till ett modernt CRM-system, verktyg för prospektering samt annan utrustning för att kunna arbeta så effektivt som möjligt. Just nu arbetar vi mycket remote, men med möjligheten att arbeta från kontoret om en vill och behöver. Samarbete och lärande värderas högt hos oss. Som säljare har du nära samarbete med både Produkt- och Marknads-teamet för att kontinuerligt förbättra och nå ut med vårt produkterbjudande. Kundo växer och utvecklas hela tiden, så här har du också möjlighet att utvecklas inom affärs- och organisationsutveckling, eller ta en ledarroll framöver. 

Om vår produkt 
Vår produkt hjälper organisationer i Norden att leverera en bättre kundserviceupplevelse till tusentals människor varje dag. Kundservice är idag en otroligt viktig funktion för de allra flesta bolagen och här kan vi i många fall hjälpa till att både effektivisera, förenkla och skapa mer värde av alla kunddialoger. Över 1 miljon konversationer passerar genom våra system varje månad. Enkelheten i att använda vår produkt samt den kontinuerliga utvecklingen är högt uppskattad hos kunderna. Under det senaste året har till exempel en av många satsningar varit att bygga in AI-teknik i produkten för att ge ännu bättre stöd åt användarna i systemet. 

Vad vi söker hos dig 
För att trivas i denna roll hos oss tror vi att det är viktigt att du: 

 • Kan både svenska och finska flytande i tal och skrift
 • Har en stark vilja att prestera och tycker om att sätta upp tuffa mål 
 • Har förmågan att argumentera för din sak, är representativ och älskar att träffa nya människor 
 • Förstår att försäljning kräver riktigt hårt arbete 
 • Är analytisk och har god affärsförståelse 
 • Har några års erfarenhet av försäljning inom B2B och SaaS 

Vad vi erbjuder 

 • En nyckelroll i etableringen av ett SaaS-bolag i ett nytt land
 • Bli en del av ett sammansvetsat team där vi har roligt tillsammans och där vi satsar på engagemang och trivsel 
 • Stor möjlighet att utvecklas inom affärs-, organisationsutveckling och ledarskap 
 • Spännande tillväxtresa för din karriär och för Kundo som bolag 
 • Goda förtjänstmöjligheter och bra förmåner 

Tänkt start för denna tjänst är augusti 2021. Vi planerar att hålla intervjuer under maj månad - men tar gärna emot ansökningar redan nu!
Har du några frågor? Vi berättar gärna mer! Hör av dig till Jonatan Larsson på +46070512 4424 eller jonatan@kundo.se.

Kaksikielinen myyntivastaava Tukholmaan

Kundo
Tukholma
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Lukio

Julkaistu 03.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus