Skip to main content

Kalaosaston vastaava, K-Citymarket Kokkola

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme ammattitaitoisen osastovastaavan huippujoukkoomme. 

 

Haemme tiimiimme osastovastaavaa kalaosastolle vakituiseen työsuhteeseen (37,5 h/vko) K-Citymarket Kokkolaan. Työsuhde alkaa perhevapaan sijaisuudella, josta se jatkuu kalaosasto vastaavan kakkosena. Osastovastaavana vastaat osastosi kannattavuudesta, sesongeista ja tuotteistuksesta. Olet merkittävä osa työyhteisöämme ja kauppamme kokonaisuutta.

 

K-Citymarket Kokkola on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva K-Citymarket. 

 

Työskentelyssäsi laatu ja ripeys kulkevat luontevasti käsi kädessä. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä sekä kaupan järjestelmien tuntemista. Valikoiman kehittäminen, ostaminen, tilaaminen, kuormien käsittely, sesonkisuunnittelu, perehdyttäminen ja tulosten seuranta sekä analysointi ovat päivittäisiä työtehtäviäsi.

 

Olet tiimipelaaja ja teet mielelläsi yhteistyötä kollegojesi kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja pystyt tuomaan lisäarvoa asiakaspalvelutilanteisiin oman osaamisesi kautta. Emme hae täydellisyyttä, tärkeintä on aito halu ja into kehittää jatkuvasti osastoasi, kuunnella aktiivisesti asiakkaiden toiveita ja koet kunnia-asiana oman osastosi erinomaisen kauppakunnon.

 

Arvostamme, että olet valmis työskentelemään paineen alla, ratkaisemaan ongelmia, ottamaan vastuuta ja sinulla on kehitysideoita osastosi jatkuvaan kehittämiseen.

 

Toivomme sinulta: 

- avointa ja positiivista asiakaspalveluasennetta 

- aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja kalankäsittelytaitoja

- asiakaslähtöisyyttä ja liiketoiminnallista ajattelua
- vastuunottokykyä ja kykyä itsenäiseen työhön

- vuorovaikutustaitoja

- halua kehittyä ja oppia uutta 

- suomen kielitaitoa ja vähintään 18 vuoden ikää

- K-ryhmän järjestelmien hallinta on suuri etu

 

Tarjoamme sinulle: 

- vaativaa, itsenäistä ja monipuolista työtä, jossa tunnet varmasti onnistumisen tunteita    ja haasteita, joista on mahdollista oppia.

- mahtavan asiakaskunnan 

- sinua tukevan työyhteisön ja kauppiaan 

- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta 

 

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.  

 

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään. 

 

Työt alkavat mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Ahonen, puhelinnumero: 0105379160.

Lähetä hakemuksesi 4.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

 

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kalaosaston vastaava, K-Citymarket Kokkola

Kesko Oy Kauppiaat
Keski-Pohjanmaa
Kokkola
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 05.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti