Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Kalataloustyöntekijä, Ivalo

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme joukkoomme kalataloustyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Lapin Eräpalvelut -yksikköön ajalle 1.6.-31.10.2021

Kalataloustyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat monipuoliset kalatalousalan tehtävät. Teet koekalastuksia, erilaisia kalavesien hoitotöitä ja kalaistutuksia pääosin yhdessä työparin kanssa Inarin ja Utsjoen kuntien alueella. Tehtävän toimipaikka on Ivalo.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta tai kalatalousalan työkokemusta. Toivomme sinulta myös hyviä yhteistyö- ja maastossa liikkumisen taitoja. Eduksi katsotaan valtion kalastusjärjestelyjen ja Metsähallituksen muiden toimintojen tuntemus sekä eräharrastuneisuus.   

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja aktiivisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.5.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat erikoissuunnittelija Markku Seppänen (puh. 0400 397535) ja eräsuunnittelija Jarmo Huhtamella (puh. 0400 397534).

Kalataloustyöntekijä, Ivalo

Inari
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus