Skip to main content

Kalavedenhoitaja (virtavesikunnostukset), Pudasjärvi

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme kalavedenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Pohjanmaa-Kainuun Eräpalvelut -yksikköön Pudasjärven toimipisteeseen ajalle 26.7.2021 - 31.10.2021. Aloitus sopimuksen mukaan.

Kalavedenhoitajana tehtäviisi kuuluvat kalatalouden maastotyöt, mm. Livojoen ja Loukusanjoen virtavesikunnostukset ja sähkökoekalastukset. Lisäksi osallistut myös muihin eräpalveluiden työtehtäviin tarpeen mukaan. Tehtävän toimipaikka on Pudasjärvi, mutta työtehtävät sijoittuvat koko Pohjanmaa- Kainuu eräpalveluiden toimialueelle. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta tai käytännön kokemusta virtavesikunnostuksista ja sähkökoekalastuksista, itsenäistä työskentelyotetta sekä maastossa ja vesillä liikkumisen taitoja. Työssä tarvitset myös B-ajokorttia, matkustusvalmiutta toimialueellasi sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.  Kalatalousalan tai muu luonnonvara-alan koulutus, aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä kalastusasioiden tuntemus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.6.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään hakemukseen myös CV:si. Emme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat eräsuunnittelija Eero Hartikainen, puh. 040 8219679, eero.hartikainen@metsa.fi ja vs. erätalouspäällikkö Mikko Rautiainen, puh. 040 5472392, mikko.rautiainen@metsa.fi.

Kalavedenhoitaja (virtavesikunnostukset), Pudasjärvi

93280 Pudasjärvi
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus