Skip to main content

Kallioporakruunujen teroittaja

ASIAKASPALVELUN AMMATTILAINEN & TIIMIPELAAJA HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ

Kallioporakruunujen teroittaja

Sandvik Mining and Construction Finland Oy on kaivos- ja urakointiteollisuuden toimittaja. Tarjontaamme kuuluvat korkealaatuiset laitteet, kattavat jälkimarkkinapalvelut ja tekniset ratkaisut mm. maanpäälliseen ja -alaiseen poraukseen, murskaukseen ja
seulontaan, lastaukseen ja kuljettamiseen sekä kalliorakentamiseen. Organisaatiossamme työskentelee n. 100 henkilöä Vantaalla, Lohjalla, Nokialla, Kajaanissa ja Torniossa. Haemme nyt aktiivista ja ammattitaitoista porakruunujen teroittajaa työsuhteeseen Pohjois-Suomen alueelle Sodankylään.

Tehtäväsi

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat kallioporakruunujen teroitus, uppoporakoneiden
huolto, varaston hallinta, porakaluston logistiikka ja raportointi. Porakalustokulutuksen aktiivinen seuranta ja dokumentointi ovat olennainen osa tehtävääsi. Lisäksi vastaat teroituslaitteiden huollosta ja kunnossapidosta. Pyrit osaltasi aktiivisesti kehittämään toiminnan taloudellista kannattavuutta osana Suomi-Baltia -alueen porakalustotiimiä. Kaikessa toiminnassasi on keskeistä sekä ympäristö- että henkilöturvallisuuden huomioiminen. Varsinainen toimipisteesi sijaitsee asiakkaallamme Sodankylässä, mutta liikkuu tarvittaessa myös Pohjois-Suomen kaivospaikkakunnille.

Osaamisalueet

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. koneenasentajan
tai kaivosalan koulutus). Olet asiakaspalveluhenkinen, joustava, oma-aloitteinen ja vastuullinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet kiinnostunut laajentamaan osaamistasi. Tietotekniset taidot (esim. Excel, Teams) ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me sandvikilaiset uskomme, että kokemusten,
näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme.

Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hub, LinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot

Jari Weman, myyntipäällikkö, p. 0400 207 252.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR palveluihin p. 0800 1 44444.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman
pian, sillä käymme niitä läpi jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 16.5.2021. Haastattelemme hakijoita videolla (TEAMS) viikolla 20-21. Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers.

Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV. Työpaikan tunnus on R0027234.

Kallioporakruunujen teroittaja

99600 Sodankylä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus