Skip to main content

 

Carrus Delta Oy:n tarina alkoi vuonna 1935, jolloin joukko liikennöitsijöitä yhdessä korirakennuksen osaajan kanssa päättivät aloittaa oman linja-autokorituotannon. Carrus Delta Oy on Liedossa sijaitseva linjaliikenne- ja turistibussien korivalmistaja. Tänä päivänä Carrus Delta Oy on Pohjoismaiden johtava linjaliikenne- ja turistibussien korivalmistaja. He toimivat yhteistyössä Volvo Bussar Ab:n kanssa. Volvon kattava verkosto vastaa linja-autojen myynnistä ja jälkimarkkinoinnista.

Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Liedon tehtaalle KALUSTEASENTAJAA!

Työtehtäviisi kuuluu linja-auton vaneri- sekä puukalusteiden monipuoliset ja vaihtelevat asennustehtävät. Voit olla uraasi aloitteleva vastavalmistunut tuore osaaja tai jo enemmän alalta kokemusta kerryttänyt tekijä. Eduksesi katsotaan puuseppätausta sekä asennus- ja kokoonpanokokemus. Etsimämme henkilöt ovat toimeen tarttuvia, tarkkoja ja omaavat reippaan työskentelyasenteen. 

Mitä edellytämme sinulta?

  • Aikaisempaa puutyökokemusta/alan koulutusta
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta työtä kohtaan
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn 
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Mitä tarjoamme?

  • Näköalapaikan tunnetussa, vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä
  • Mukavan ja ammattitaitoisen työympäristön
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Hyvän perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan Carrus Delta Oy:n kanssa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa. 

Lisätietoja rekrytointiprosessista ja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Pauliina Salonen p. 050 478 6066,  pauliina.salonen@sol.fi

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Olemme nyt osa SOL-perhettä. SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalvelut tarjoaa teollisuuden, rakennusalan ja logistiikka-alan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Vuonna 2021 työllistimme 3540 oman alansa osaajaa. Tutustu meihin lisää henkilostopalvelut.sol.fi

 

 


Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kalusteasentaja

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
21420 Lieto
Kokopäiväinen

Julkaistu 05.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Uusimaa
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Espoo
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Raisio
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Raisio
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti