Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kalusteasentajia pääkaupunkiseudulle

Haemme kalusteasentajia pääkaupunkiseudulle keikkatyöhön!

Toivomme hakijoilta aiempaa asennuskokemusta ja erityisesti kaluste- ja sisustusasennuksista. Eduksi katsotaan rakennusalan-, puusepän- tai muu vastaava koulutus. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja reipas. Lisäksi omaat hyvät kädentaidot ja ongelmanratkaisukyvyt.

Työtehtäviisi kuuluu toimistokalusteiden ja sermien asennus- ja purkutehtävät asiakkaiden toimitiloissa pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme sinulle työtä innostavassa ja hyvässä työtiimissä.

Työ edellyttää:

  • Hyvää piirustusten lukutaitoa
  • Asiakaspalvelutaitoja
  • Hyvää fyysistä kuntoa.
  • Sujuva suomen kielen taito on ehdoton edellytys työssä menestymiselle.

Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan, ja mikä parasta, voit tehdä töitä keikkaluontoisesti silloin, kun se itsellesi sopii.

Aloitamme rekrytoinnit heti, joten laita hakemuksesi tulemaan!

Hae paikkaa viimeistään 29.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: joni.martikainen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kalusteasentajia pääkaupunkiseudulle

Barona Flex
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 30.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus