Skip to main content

Kalustekasaaja Lohjalle

Kiinnostaako fyysinen työ, jossa saat tehdä töitä aktiivisesti ja pääset käyttämään kädentaitojasi?

Etsimme asiakkaamme Lohjan myymälään ahkeraa kalusteiden kasaajaa muutaman päivän keikkaan elokuun toiselle viikolle! Työtunteja viikkoon tulee noin 20. Halutessasi voit tehdä kalustekasauksia myös muissa myymälöissä pääkaupunkiseudulla ja läntisellä Uudellamaalla heinäkuun viimeisestä viikosta alkaen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet huolellinen ja tarkka työntekijä, sinulla on tehokas työote sekä hyvät tiimityötaidot. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkistä asennetta. Aikaisempaa työkokemusta emme vastaavista tehtävistä sinulta vaadi, mutta toivomme että olet kasannut huonekaluja ja käsityökalut olisivat sinulle jonkin verran entuudestaan tuttuja.

Kalustekasauksen lisäksi tarjolla on myös muuta erityyppistä keikkatyötä muuttohommista pesulatyöntekijän tehtäviin, joten toimithan nopeasti ja laita hakemus tulemaan!

Hae paikkaa viimeistään 12.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: pirkka.lind@barona.fi, 050 572 6030

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kalustekasaaja Lohjalle

Barona Flex
Lohja
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja