Skip to main content

Kalustekasaajia myymälöihin pääkaupunkiseudulle

Kiinnostaako fyysinen työ, jossa saat tehdä töitä aktiivisesti ja pääset käyttämään kädentaitojasi?

Etsimme nyt useisiin asiakkaamme myymälöihin ahkeria ja reippaita kalusteiden kasaajia Helsingin, Espoon ja Vantaan alueelle. Kasausprojektit alkavat viikolla 30 ja kestävät 3 viikkoa, mutta keikkatyöt on mahdollista aloittaa jo aiemmin esimerkiksi muuttohommista tai pesulatyöntekijänä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet huolellinen ja tarkka työntekijä, sinulla on tehokas työote sekä hyvät tiimityötaidot. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkistä asennetta. Aikaisempaa työkokemusta emme vastaavista tehtävistä sinulta vaadi, mutta toivomme että olet kasannut huonekaluja ja käsityökalut olisivat sinulle jonkin verran entuudestaan tuttuja.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään osana mahtavaa ja rentoa työporukkaa mielekkäiden työtehtävien parissa. Pystyt myös vaikuttamaan omien työtuntiesi määrään sekä halutessasi jatkaa keikkaluonteista työskentelyä myös kesän jälkeen!

Hae tehtävää heti sivujemme kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 12.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: pirkka.lind@barona.fi, 050 572 6030

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kalustekasaajia myymälöihin pääkaupunkiseudulle

Barona Flex
Helsinki
Espoo
Vantaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Flex
Lahti
Barona Flex
Vihti
Barona Flex
Lohja
Barona Flex
Kirkkonummi