Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kalustovastaava

Tule osaksi kansainvälistä, tulevaisuuteen katsovaa edelläkävijöiden joukkoa! Haemme kalustovastaavaa Vantaan Åbyn keskittämispisteelle.

TOIMENKUVASI

Työtehtävät ovat pääsääntöisesti työmaatiloihin liittyviä erilaisia työtehtäviä. Kalustovastaavan roolissa vastaat keskittämispisteen kaluston vastaanottoon, varastointiin ja luovutukseen liittyvistä tehtävistä. Työtehtäviisi kuuluu

 • vuokrausten väliset tarkastukset, työmaatilojen valmistelu asiakkaan tilauksen mukaan
 • asiakasvaurioiden tunnistaminen
 • huoltotilausten tekeminen
 • kaluston vuokrasopimusten kirjaaminen ja päättäminen
 • kaluston vastaanotto ja lähettäminen sekä palautusrahtien laskutuksesta huolehtiminen
 • varaston hallinta ja varastotapahtumien kirjaaminen järjestelmään
 • tarvittaessa muun tiimin auttaminen työmaatilojen valmistelussa ja tarvittavat tukitoimet toimipisteellä

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Etsimme tiedonhaluista ja aloitekykyistä persoonaa, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä menestyäksesi toimintasi tulisi olla asiakaslähtöistä ja sinulla tulisi olla halua kehittää toimintaamme. Lisäksi odotamme sinulta:

 • kokemusta kalustonhallinnan ja kunnossapidon rutiineista
 • koneiden ja laitteiden tuntemusta
 • työturvallisuudesta huolehtimista
 • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
 • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

Eduksi katsotaan kokemus isojen pyöräkuormaajien ja trukkien ajamisesta sekä kokemus rakennusalalta.

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy on nikotiinivapaa yritys vuodesta 2020 alkaen. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa. Lisäksi olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen sekä Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia – ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin. Meistä jokaisesta löytyy erityinen Shaper DNA, joka koostuu kolmesta osasta: Attitude, Boels As One sekä Commitment.

Olemme motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilöstölupauksemme on We Are Shapers.

Tutustu cramolaisten uratarinoihin täällä!

HAE MUKAAN!

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Petri Hanhikoski puh. 040 540 4611. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.11.2021 mennessä.


Kalustovastaava

Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 29.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus