Skip to main content

Karaokejuontaja Wanha Mestari, Tornio

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu viihdyttäjä? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Onko sinull ajo kokemusta karaoken juontamisesta? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti, sillä haemme nyt Tornion Wanhaan Mestariin

KARAOKEJUONTAJAA

Vastuualueesi

Wanhan Mestarinkaraokejuontajanaotat tiskin takana vastaan asiakkaiden karaoketilaukset, hoidat karaokelaitteita ja välillä voit laulaa luikauttaa itsekin.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys, huumorintaju sekä reipas töihin tarttuva toimintatyylisi ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Osaamisesi pohjana on musiikin tuntemus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, jota maustaa hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Nautit sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kyky tartuttaa iloisuutesi myös ympärilläsi oleviin. Osaat tsempata laulajia.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluu Suomen merkittävän ravintola-alan yrityksen Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Toivottu työsuhde on joko keikkapohjianen tai osa-aikainen. Työt sijoittuvat aina viikonloppuihin ja iltoihin. Karaokea laulatetaan perjantaisin ja lauantaisin klo 21-02. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus on neuvoteltavissa.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 06.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kirsi.karhu@barona.fi, 0447022010

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Karaokejuontaja Wanha Mestari, Tornio

Barona HoReCa
Tornio
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Restel Ravintolat Oy
Tornio
Freecreative
Rovaniemi
Utopia Music
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti