Skip to main content

Karistamotyöntekijä, Siemen Forelia Oy, Saarijärvi

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Siemen Forelia Oy on Metsähallitus-konserniin kuuluva tytäryhtiö, joka tuottaa ja myy korkealaatuista, jalostettua metsäpuiden siementä Suomen metsätalouden tarpeisiin. Vuonna 2021 yhtiön liikevaihto oli noin 4,1 miljoonaa euroa. Yhtiössä työskentelee vakituisesti 10 henkilöä kokoonpanolla toimitusjohtaja, neljä toimihenkilöä ja kuusi työntekijää. Toimipaikkojamme ovat Metsähallituksen Jyväskylän toimisto (pääkonttori), karistamo Saarijärvellä ja siemenkeskus Rovaniemellä. Lisäksi yhtiön hallinnassa on noin 100 siemenviljelystä ympäri Suomea.

Haemme nyt joukkoomme karistamotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen, päätoimipaikkana Pataman karistamo Saarijärvellä. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä 7.11.2022. 

Monipuoliset työtehtäväsi sisältävät karistamon laitteiden ja rakennusten teknistä ylläpitoa, metsäpuiden siementen käsittelyä ja puhdistusta, mahdollisesti siemenviljelysten hoitoon liittyviä tehtäviä ja muitakin toimintaamme liittyviä erilaisia työtehtäviä.
 Päätoimipaikkasi sijaitsee Saarijärven Häkkilässä, mutta osa työtehtävistä voi sopimuksen mukaan tapahtua myös eri puolilla Suomea sijaitsevilla siemenviljelyksillä ja yhtiön muilla toimipaikoilla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ennakkoluulotonta ja joustavaa asennetta sekä halua oppia uusia asioita. Me koulutamme sinut tämän erityisalan ammattilaiseksi. Työtehtävien moninaisuudesta johtuen työkoneiden ja kaluston (traktori, trukki, henkilönostin jne.) käyttötaidot, kiinteistönhoidon tuntemus ja kokemus erilaisista korjaustöistä (esim. hitsaustaito) luetaan sinulle eduksi.
 Tuotteemme ja asiakkaamme ovat metsäsektorin ytimessä, joten kiinnostus metsiin ja metsätalouteen ei ole tässä tehtävässä haitaksi.

Tarjoamme sinulle ainutkertaisen ja monipuolisen tehtävän vakavaraisessa yhtiössämme. Työyhteisömme tarjoaa sinulle täyden tuen perehdyttämisessä ja työssä menestymisessä. Lisäksi Siemen Forelia Oy tukee henkilöstön hyvinvointia kattavalla terveydenhuollolla sekä liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy alalla noudatettavan työehtosopimuksen (Taimitarha-alan työehtosopimus) mukaan.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.10.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa toimitusjohtaja Mikko Pulkkinen, puh. 040 6757 441 tai Marko Tynkkynen myynti- ja asiakkuuspäällikkö, puh. 040 1986 863. 

Siemen Forelia Oy:hyn pääset tutustumaan paremmin verkkosivuilla: www.siemenforelia.fi.


Hakuaika päättyy: 23.10.2022 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Karistamotyöntekijä, Siemen Forelia Oy, Saarijärvi

43100 Saarijärvi
Vakituinen

Julkaistu 24.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti