Skip to main content

Kasaaja

Etsimme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen

ripeää ja käsistään kätevää KASAAJAA

Kasaajana työtehtäviisi kuuluu erilaiset kasaus- ja kokoonpanotyöt. Työtehtäviin voi kuulua myös muita tuotannon tehtäviä, kuten laadunvalvontaa, viimeistelytöitä sekä tuotteiden pakkausta. 

Toivomme sinulta ahkeraa ja toimeen tarttuvaa asennetta. Aikaisempaa työkokemusta puu- tai metallialan tuotanto- ja kokoonpanotöistä on ehdottomasti eduksi. Olethan valmis ripeätahtiseen työhön, tulet hyvin toimeen tiimissä ja käsityökalujen käyttö on tuttua. Työ edellyttää tekijältä hyvää fyysistä kuntoa.

Kyseessä on 2-vuorotyö ja työpaikan sijainnin vuoksi tekijällä tulee olla käytettävissä oma auto työmatkakulkemiseen. Työ alkaa määräaikaisena, osaavalla tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen paikkaan. Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa Leenalle p. 044 728 3771.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Kasaaja

Lahti
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus