Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kassamyyjä, K-Supermarket Lehmo

K-Supermarket on Keskon päivittäistavaraketju, johon kuuluu keskisuuria ja suuria elintarvikekauppoja. Sen iskulause on "Tavallista parempi ruokakauppa". 

"Töihin oli kiva mennä ja opin kesän aikana paljon uutta. Työkaverit olivat avuliaita ja mukavia ja asiakaskuntakin pääosin leppoisaa." 

Haemme K-ryhmän asiakkaallemme Lehmon K-Supermarketiin KASSAMYYJÄÄ keikkatyöhön. 

Työtehtäviin kuuluu kassatyötä, hyllytystä, sekä Matkahuollon ja Veikkauskoneen käyttöä.

Tulet työskentelemään kaupan käyntikorttina, joten toivomme sinulta iloista ja positiivista palveluasennetta, sekä hyvää paineensietokykyä. Lisäksi toivomme että olet motivoitunut ja tehokas työssäsi etkä pelkää pientä kiirettäkään. Pystyt työskentelemään myös itsenäisesti kaikkina kaupan aukioloaikoina, välillä aikaisin aamulla ja joskus myöhempään illalla.

Työsuhde on keikkaluontoinen ja se solmitaan Go On Joensuun kanssa. Vuorojen määrä vaihtelee viikoittain. Palkkauksessa sovellamme kaupan alan työehtosopimusta (B1 = 11,60€/h), lisäksi kokemusvuodet huomioidaan tes:n mukaan.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ruokakaupassa työskentelystä sekä mahdollisuuden työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina. Erityisesti arvostamme kokemusta K-ryhmän kassajärjestelmästä, sekä Matkahuollon ja Veikkauskoneen käytöstä. Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta monipuolisessa kaupan alan työssä. Lisäksi Go Onin työntekijänä saat alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyviä jatkuvia etuja.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita heti haun käynnistyttyä. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-asiantuntija Larissa Harjula, p. 050 370 4766 (ma-pe klo 9-15), [email protected]

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kassamyyjä, K-Supermarket Lehmo

Joensuu
80710 Kontiolahti
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 10.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti