Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kassamyyjä keikkatyöhön

Kassamyyjä keikkatyöhön

Haemme nyt vakavaraiselle asiakasyrityksellemme Tampereelle kassamyyjiä/kaupan alan työntekijöitä keikkatyöhön.

Työtehtäväsi sisältävät pääasiassa kassan käyttöä ja asiakaspalvelua, mutta tarvittaessa voit päästä auttamaan myös muissa kaupan tehtävissä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet reipas asiakaspalvelija, jolla ei hymy hyydy kiireenkään keskellä. Toivomme, että omaat jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta kassatyöstä ja asiakaspalvelusta. Työvuorot tulevat tarjolle usein nopealla aikataululla, joten edellytämme hakijoilta joustavaa asennetta ja mahdollisuutta työskennellä kaikkina myymälän aukioloaikoina. Myymälä on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kyseessä on keikkatyö, jossa työvuorot määräytyvät asiakkaamme tarpeen mukaan. Tämä työ sopii loistavasti esimerkiksi opintojen oheen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan paikkaa nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8-16:
Riia Viljanen: 050 432 9897 riia.viljanen@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Kassamyyjä keikkatyöhön

Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus