Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kassamyyjä, Kesko, Loimaa

Oletko luonnollisen ja aidon asiakaspalveluotteen omaava kaupan alan työtehtävien helmi?

Etsimme Loimaalle keikkatyöhön

KASSAMYYJÄÄ

Kassamyyjänä olet ratkaisevan tärkeässä roolissa luomassa asiakkaan ostoskäyntiä – saatatkin olla asiakkaan ainut kontakti kaupassa asioidessaan. Työtehtäviisi kuuluu kassan työtehtävien lisäksi asiakkaiden neuvonta ja palvelu sekä tarvittaessa hyllytys ja kuorman purku, jolla olet luomassa jokaiselle asiakkaalle lähtemätöntä vaikutusta ja saat hänet valitsemaan kyseisen myymälän yhä uudelleen.

Työskentelykohteena tässä työssä on pääasiassa Loimaan K-Citymarket. Kassamyyjänä K-Citymarketilla olet omalta osaltasi vastuussa sujuvan palvelukokemuksen ja rahastustilanteen luomisesta, ja ymmärrät mitä hyvän asiakaspalvelijan perusominaisuuksiin kuuluu. Saat myös mahdollisuuden kehittää omia asiakaspalvelutaitojasi ja pääset kerryttämään tärkeää asiakaspalvelukokemusta tulevaisuutta varten.

Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, jolloin tulet tekemään muun muassa sairauspoissaolojen ja lomien tuurausta, sekä työskentelemään kiireapuna. Työtunteja on tarjolla asiakkaan tarpeiden mukaan ja työvuorot sijoittuvat myymälän aukiolojen puitteisiin. Työ sopii siis mainiosti henkilölle, joka pystyy suunnittelemaan omat aikataulut ja ottamaan eri vuoroja joustavasti vastaan. Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti, jolloin palkkasi olisi 11,38–12,89€/h riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta ja koulutuksestasi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Edellytämme sinulta

Positiivista ja reipasta mieltä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta
Joustavuutta työvuorojen suhteen ja hyvää käytettävyyttä
Vähintään 18-vuoden ikää

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn päivittäistavarakaupan tehtävien parissa
Mahdollisuuden työllistyä joustavasti oman tilanteesi mukaisesti
Kaupan alan TES:n mukaisen palkan

Arvostamme

Kaupan alan kokemusta sekä koulutusta
Hyvää käytettävyyttä ja mahdollisuutta lähteä lyhyelläkin varoitusajalla työvuoroihin
Aiempaa kokemusta K-ryhmän kaupoissa työskentelystä ja Keskon kassajärjestelmän käytöstä

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!

Lisätietoja

Jenniina Henriksson
Rekrytoinnin moniosaaja
jenniina.henriksson@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni

Kassamyyjä, Kesko, Loimaa

Varsinais-Suomi
32200 Loimaa
Vuokratyö

Julkaistu 24.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus