Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kassamyyjä S-Market Leville

Kaupan alan työt odottavat tekijäänsä!

Kassapalvelun merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Pääset auttamaan asiakkaita ja saat arvokasta kokemusta kassatyöskentelystä. Kassaosaajan työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua, sekä muita kaupan työtehtäviä.

Etsimme asiakaspalveluhenkistä MYYJÄÄ työskentelemään kauttamme asiakasyritykseemme Levin S-Marketiin määräaikaiseen työsuhteeseen syyskauden 2021 loppuun saaakka, mahdollisuus jatkaa myös talvikaudella! Työunteja on tarjolla vähintään 30h/vkoon ja palkkaus kaupan alan Tes:in mukainen.

Voit olla alan ammattilainen tai uraa vasta aloitteleva työntekijä. Tärkeintä on reipas ja iloinen asenne.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi järjestelmän kautta mahdollisimman pian. Teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää!

Hae paikkaa viimeistään 08.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: suvi.willstrom@barona.fi, 0504426912

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kassamyyjä S-Market Leville

Barona
Kittilä
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 28.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus