Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kassamyyjiä ja myyjiä (20 h/vko) kesäksi K-Supermarket Tripla

Hakuaika alkaa: 20.01.2022
Hakuaika päättyy: 27.02.2022

Tänä keväänä ja kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa ja miellyttävää.

Odotamme sinulta iloista asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Meille voi olla mahdollista jäädä kesän jälkeen tekemään vuoroja myös opintojen ohelle.

Meillä K-supermarket Triplassa työskentelet iloisessa porukassa Suomen hienoimmassa ruokakaupassa hyvien liikenneyhteyksien päässä.

K-kaupassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K:n perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi 27.2.2022 mennessä osoitteeseen https://www.k-supermarket.fi/avoin-tyohakemus/?storeId=S603

Tehtävä on määräaikainen kesätyö kesän ajalle ja työsuhteen pituuden kesto on sovittavissa.
Otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin viimeistään viikolla 9.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Noora Leino noora.leino@k-supermarket.fi tai kauppias Petri Miettinen petri.miettinen@k-supermarket.fi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kassamyyjiä ja myyjiä (20 h/vko) kesäksi K-Supermarket Tripla

Kesko Oy Kauppiaat
Helsinki
Kesätyö

Julkaistu 28.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus