Skip to main content

Työpaikan sijainti: Keuruu, Petäjävesi, Multia ja Haapamäki

Mitä jos nappaisit itsellesi työn, joka mahdollistaa työskentelyn vaihtuvissa Osuuskauppa Keskimaan pisteissä? Työpaikkojasi olisivat Keuruun ja Petäjäveden S-marketit, Multian ja Haapämäen Salet (pääpaino Keuruulla). Eezyn työ on kaupan alan monipuolista työtä ja samalla mahdollinen ponnahduslauta kaupan alalle, tai jopa vakituiseen pitkäaikaiseen työpaikkaan. Kun työskentelet meidän kautta ansaitset kaupan alan TES:in mukaista palkkaa sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä. Koulutamme sinut työsuhteen alussa tehtävääsi ja suoritat itsellesi ikärajapassin sekä Veikkauksen, Matkahuollon ja Postin asiakaspalvelijan pätevyydet.

ONKO SINUSTA HYVÄKSI KASSAMYYJÄKSI?
Ruokakaupat ja kassamyyjän rooli ovat meille kaikille tuttuja vähintään asiakkaan näkövinkkelistä. Kassamyyjä on usein ainoa kaupan henkilökuntaa edustava kontakti, joka asiakkaalla on. Hyvä kassamyyjä tekee vaikutuksen asiakkaaseen ja saa hänet valitsemaan juuri tuon kaupan yhä uudelleen. Hyvä kassamyyjä huomioi asiakasta aina hymyillen ja tervehtien.
Hyvä kassamyyjä takaa sujuvan palvelukokemuksen rahastustilanteessa ja osallistuu tarvittaessa myös hyllytystyöhön ja muihin kaupan tehtäviin. Hän on ystävällinen ja kohtelias kaikille asiakkaille, ja saa asiakkaan huononkin tuulen kääntymään myötätuuleksi. Hyvä kassamyyjä on myös tehokas ja nopea. Hän ei seisota asiakkaitaan jonossa. Kaikista ei ole erittäin hyviksi kassamyyjiksi. Onko sinusta?

MILLAISTA ON TYÖ KEIKKAILIJANA EEZYLLÄ?
Kun pääset töihin Eezylle, työllistyt meille vuokratyöntekijäksi. Me tarjoamme sinulle töitä vähintään 28 tuntia viikossa ja työvuorot saat tietoosi hyvissä ajoin.
Voit olla meihin aina yhteydessä sinua askarruttavissa työasioissa.

MITÄ ME EEZYLLÄ TARJOAMME SINULLE?
Vuokratyösuhteesi meillä alkaa perehdytyksellä. Siksi emme edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta. Tärkeintä on erittäin hyvän kassamyyjän asenne! Perehtymisesi avuksi saat verkkokoulutuspohjan, jossa pääset suorittamaan kaupan alaan liittyvät kurssit (Veikkaus, Posti ja Matkahuolto) sekä ikärajapassin.

Lisäksi:
Kehität myöhempää työelämääsi varten tärkeitä vuorovaikutustaitoja ja kartutat kokemusta asiakaspalvelutyöstä.
Saat kaupan alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä.
Joka neljäs työntekijämme on päätynyt työskentelemään kaupan alalle vakituisesti. Se on paljon ottaen huomioon, miten moni tulee näihin töihin väliaikaisesti.

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ?
Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään. Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrysivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut
Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kassanhoitaja

Eezy Oyj
42700 Keuruu
Vakituinen

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Keuruu
Eezy Oyj
Viitasaari
Eezy Oyj
Laukaa
Eezy Oyj
Juva
Eezy Oyj
Äänekoski
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti