Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Kassaosaajaksi Hämeenlinnaan

Hei, sinä reipas ja kaupan alasta kiinnostunut tyyppi! Etsimme tulevaisuuden kassaosaajia Hämeenlinnaan ja lähialueille!

Oletko asiakaspalvelualtis ja hymysi pysyy korvissa myös kiireessä? Nautitko mukavasta työstä ihmisten keskellä?

Kassapalvelun merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden ja sisältävät kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat arkeen ja juhlaan.

Aiempi kokemus kaupan alalta ja asiakaspalvelusta on eduksi tehtävään hakiessa. Toivomme sinun olevan joustava sekä oma-aloitteinen persoona. Lisäksi omaat hyvän paineensietokyvyn ja reippaan asenteen. Täysi-ikäisyys sekä suomen kielen taito ovat edellytys työllistymiselle.

Pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Halutessasi voit kasvattaa omaa ammattitaitoasi useissa eri kohteissa. Työskentelykohteita on ympäri Hämeenlinnaa, jonka vuoksi auto on tehtävässä välttämätön.

Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 31.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: mari.knuuttila@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta – myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kassaosaajaksi Hämeenlinnaan

Barona Myynti & Kauppa
Hämeenlinna
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus