Skip to main content

KASSATYÖNTEKIJÖITÄ KEIKKATYÖHÖN

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja noin 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 86 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Mitä etsimme 

Etsimme keikkatöihin kassatyöntekijöitä. Työtehtäviin kuuluu kassalla työskenteleminen sekä asiakaspalvelu.

Keikkatöitä on tarjolla ympäri Kouvolaa.

Mitä odotamme

Eduksi katsomme kokemuksen S-ryhmän kassajärjestelmästä sekä veikkausosaamisesta. Tämä ei ole kuitenkaan vaatimuksena, sillä meidän kautta pääset kassaharjoitteluun oppimaan. Aiempaa kokemusta tärkeämpänä asiana pidämme iloista asennetta asiakaspalvelutilanteissa sekä joustavuutta ja motivoitunutta työotetta vuorojen vastaanottamiseen. Keikkojen määrä muodostuu aina asiakastarpeen mukaan. 

Vaatimuksena keikkatöiden vastaanottamiseen on 18 vuoden ikä sekä sujuva suomen kielen taito. Koska töitä on ympäri Kouvolaa, olisi oma auto hyvä olla käytettävissä.

Odotamme työnhakijoilta:

  • timanttista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • omaa autoa
  • 18 vuoden ikä
  • sujuva suomen kielen taito
  • eduksi kokemus S-ryhmässä työskentelystä

Mitä tarjoamme

Tarjolla on keikkaa erilaisissa kohteissa ympäri Kouvolaa. Palkkauksessa käytetään kaupan-alan työehtosopimusta. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, toivomuksena aloitus mahdollisimman pian.

Hae nyt

Rekrytointia hoitaa Eezy Kouvolan toimisto. Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa eezy.fi tai soita toimistollemme ma-pe klo 9-15 välisenä aikana p.05 535 4344, jos sinulla on jo hakemus meillä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2021 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli yli 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa. Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kassatyöntekijä

Eezy Oyj
Kymenlaakso
Kouvola
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 04.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti