Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kassatyöntekijöitä syksyn kampanjoihin

Syksy on tunnetusti vilkasta kampanja-aikaa ja etsimmekin kauttamme myyjiä eri työtehtäviin työskentelemään kaupan alan asiakasyrityksiimme! Tehtäviä on tarjolla niin kassatyön, hyllytyksen tai ruokatorimyynnin parissa. Näissä kampanjoissa kehityt asiakaspalvelijana, saat arvokasta kaupan alan työkokemusta sekä pääset nauttimaan kampanja-ajan vilskeestä sen ytimessä!

Kampanja-ajan kassatyöntekijä omaa tarkan ja positiivisen työskentelyasenteen, viihtyy erinomaisesti vilskeen keskellä ja rakastaa asiakaspalvelua. On loistavaa, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta kassatyöskentelystä, mutta kauttamme sinulla on mahdollisuus saada koulutus HOK-Elannon kassajärjestelmän käyttöön. Tärkein kriteerimme on halu oppia ja aito into kampanjoissa työskentelyyn!

Huomaathan, että työ edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa ja mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko kampanjan ajan niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin.

Tarjolla on eripituisia pestejä yhdestä kolmeen viikkoon, ja tarkemmat ajankohdat vahvistuvat haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Palkkaus tehtävissä on kaupan alan TES:n mukaan.

Paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa. Hae kampanjaan mukaan jo tänään!

Hae paikkaa viimeistään 29.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: pt-kauppa@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kassatyöntekijöitä syksyn kampanjoihin

Barona
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 30.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus