Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kasvuntekijä Intergalactic Solutionsille

Intohimoinen, ketterä, laadukas – Intergalactic Solutions toimii bisneksesi laukaisualustana uusiin sfääreihin!

Intergalactic Solutions on v.2019 perustettu yritys, jonka missiona on luoda asiakkailleen lisäarvoa ja tehdä se tähtitieteellisen upeasti. Yrityksen laukaisujoukoissa ja etulinjassa toimii kolme kaverusta, joille taivaskaan ei ole rajana, kun puhutaan myynnin tekemisestä.

 

 Etsimme nyt Intergalactic Solutionsin toimeksiantoon

 KASVUNTEKIJÄÄ

 

vakituiseen työsuhteeseen, Helsinkiin.

 

Tehtäviisi kuuluu Intergalactic Solutionsin asiakkaan myyntitiimin tukeminen. Pääset työssäsi prospektoimaan ja generoimaan liidejä. Työskentely tapahtuu siis vahvasti asiakasrajapinnassa ja päätehtäväsi on asiakkaiden kontaktointi. Työssä painottuu vahvasti uusasiakashankinta ja työskentely puhelimen ääressä.

Odotamme sinulta halua tehdä tulosta sekä halua vaikuttaa b2b-myynnin parissa. Työkieli on suomi, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen b2b-myynnistä ja/tai puhelintyöskentelystä. Koulutustaustallasi ei ole niin merkitystä, koska tärkeintä on asenne ja halu tehdä b2b-myyntityötä. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen kasvavassa yhtiössä. Työ tarjoaa sinulle myös ammattitaitoiset ja motivoituneet kollegat. Urakehityksesi voi myös lähteä rakettimaiseen nousuun, koska Intergalactic Solutions kasvaa ja kasvun myötä syntyy tarvetta uudenlaisille positioille. Työaikasi on ma-pe klo 8-16, töitä tehdään joko viihtyisässä toimitilassa Helsingin Kalliossa sekä joustavasti etätyönä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

 Palkkausmalli on provisiopohjainen. Keskimääräinen ansiotaso on n. 2500€/kk. Taloutesi turvana toimii 1600 € / kk takuupalkka ja kolmen kuukauden työskentelyn jälkeen tämä nousee 1840€/kk.

 

Lisätietoja sinulle antaa Go On Helsingin Miia Peltonen p. 050 563 6047 arkisin klo 10-14 välillä.

Laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.

Käynnistämme haastattelut jo hakuajalla ja olemme valmiita etenemään ripeästi, jos sinäkin olet.

 

Go On Helsinki toimii Integalactic Solutionsin yhteistyökumppanina tässä rekrytoinnissa ja työllistyt suoraan Intergalactic Solutionsin omaan organisaatioon.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti