Skip to main content

Kätilö

Haemme kätilöä vakituiseen työsuhteeseen HUS Lohjan sairaalan synnytystoimintaan ja muihin vastuualueemme yksiköihin.

Kätilötyötä luonnehtivat monipuolisuus ja potilaskeskeisyys. Meille on tärkeää potilaslähtöinen, yksilöllinen ja potilaiden tarpeen mukainen hoito - aito välittäminen. Tärkeiksi koetaan myös työn itsenäisyys sekä yhteistyö ja vuorovaikutus osaston moniammatillisen tiimin, kollegoiden, potilaiden ja heidän läheistensä kanssa. Arvostamme kätilötyön monipuolista osaamista yksikkömme toiminnoista. Käytät työssäsi molempia kotimaisia kieliä. Yksikkömme on saanut jo kaksi vuotta yhtäjaksoisesti HUSin parasta asiakaspalautetta. Olemme myös vastikään saaneet uusittua Vauvamyönteisyys-sertifikaatin toisena sairaalana Suomessa. Yksikkömme palkittiin toukokuussa HUSin kaksikielisyyspalkinnolla molempien kotimaisten kielien käytön edistämisestä sekä myös Lohjan sairaalan erinomaisena yksikkönä digitaalisuuden edelläkävijyydestä.

Tulosyksikön toimintoihin kuuluvat synnytysosasto, lapsivuode- ja naistentautien osasto, äitiyspoliklinikka, naistentautienpoliklinikka sekä osastonhoitajan alaisuuteen vastasyntyneiden valvontayksikön ja lastentautienpoliklinikan hoitohenkilökunta. Työyhteisössämme toimii 1 osastonhoitaja ja 2 apulaisosastonhoitajaa sekä kätilöitä ja sairaanhoitajia

Käytettävissäsi ovat HUSin monipuoliset työsuhde-edut. Sairaalassamme on myös maksuton pysäköinti ja parkkipaikkoja riittävästi.

Voit aloittaa uudessa tehtävässäsi 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Uusissa työsuhteissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa hakemaan tehtävää.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu kätilö tai laillistettu sairaanhoitaja ja erikoissairaanhoitajan tutkinto äitiyshuollon ja naistentautien opintolinjalla.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Sari Mäkelä, p. 050 408 3740 / 10-16.8.2021

Kätilö

HUS
Lohja
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 01.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus