Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Kätilö Naistentaudit ja synnytykset

Haemme kätilöä sisäiseksi sijaiseksi (sissiksi) HUS Naistenklinikan päivystyslinjaan ajalle 1.9.2021 – 31.5.2022.

Kätilö toimii äkillisten poissaolojen sijaisena HUS Naistenklinikan naistentautien ja synnytysten päivystyspoliklinikalla ja synnytysosastolla.

HUS Naistenklinikka on Suomen suurin synnytyssairaala, jossa syntyy vuosittain noin 9000 lasta. Sairaalassamme hoidetaan niin terveitä kuin korkean riskin synnyttäjiä ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Pääkaupunkiseudun naistentautien hoito on keskitetty sairaalaamme. Työskentelyssämme näkyvät HUS arvot: kohtaaminen, edelläkävijyys ja yhdenvertaisuus. Toimimme opetussairaalana.

Olemme syksyn aikana käynnistämässä Naistentautien ja synnytysten sijaispoolitoimintaa. Sen avulla pystymme tarjoamaan sissi-kätilöille tukea työhönsä systemaattisella yksilöllisellä perehdytyksellä, mentoroinnilla ja säännöllisellä täydennyskoulutuksella. Nyt on tarjolla monipuolista kätilön työtä uudessa juuri perustettavassa yksikössä, jossa on mahdollista osallistua oman työn kehittämiseen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Valittavalta kätilöltä edellytetään sitoutumista, muutosvalmiutta, joustavaa asennetta, positiivista otetta työhön. Eduksi katsomme monipuolisen kokemuksen kätilön työstä. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme monipuolisen, haastavan ja palkitsevan työn, jossa työntekijää arvostetaan ja kannustetaan kehittymään ammatissaan.

Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan

Tehtävän kelpoisuusehdot 

Laillistettu kätilö tai laillistettu sairaanhoitaja ja erikoissairaanhoitajan tutkinto äitiyshuollon ja naistentautien opintolinjalla.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Lisätietoja

Osastonhoitaja Anja Jaatinen puh 050 4272059

Ylihoitaja Katja Koskinen, puh. 050 4272323

Kätilö Naistentaudit ja synnytykset

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 28.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus