Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kattoasentaja

Kattoasentaja

Asiakkaamme etsii kattoasentajaa Lahden seudulle.

Kattoasennuskokemuksesta on hyötyä, mutta työt oppii myös porukassa tekemällä, jos on rakennusalan kokemusta entuudestaan. Hyvällä asenteella työtä kohtaan pääsee pitkälle.

Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille kulkemista ja päivittäistä liikkumista. Omat työkalut katsotaan eduksi. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työturvakortti tarvitaan.

Etusi Boltin työntekijänä: Vähintään TES:n mukainen, hyvä palkka sekä bonusta erinomaisesta työstä. Työterveyspalvelut käytössäsi heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Boltin oma sovellus, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti. Ammattitaitoiset rekrytoijamme apunasi työsuhdeasioissa.

Työturvakortti

Työ kestää arviolta noin 3kk.

Lisätietoja voit kysyä miia.vesanen@bolt.works +358 504357691

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Kattoasentaja

Lahti
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus