Skip to main content

Kattoasentajia Rovaniemelle

Kattoasentajia Rovaniemelle

Etsimme asiakasyrityksellemme kattoasentajia Rovaniemelle. Työt alkavat heti ja kestävät ainakin loppusyksylle, mahdollisesti pidempääkin.

Etsimme reippaita ja oppimishaluisia tekijöitä, kenellä ei korkeat paikat päätä huippaa. Aikaisempaa kokemusta kattotöistä ei tarvitse olla, kunhan sinulla pysyy vasara kädessä ja pystyt työskentelemään fyysisesti haastavissa olosuhteissa.

Töihin voit lähteä vaikka saman tien! Joten jätäppä hakemus ja soita sen perään Jennikalle p. 046 922 7852

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Kattoasentajia Rovaniemelle

Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 21.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus