Skip to main content

Kattomaalari kesälle 2021

Haemme asiakkaallemme KATTOMAALARIA kesälle 2021.

Kattomaalarin tehtäviin kuuluvat kattojen pesut, pinnoitukset ja maalaukset.

Kohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita. Projektien kestot vaihtelevat lyhyistä viikon keikoista kesän yli kestäviin toimeksiantoihin.

Toivomme kattomaalarilta kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai rakennusalan/pintakäsittelyn koulutusta ja palavaa halua opetella kattomaalarin tehtävät. Koska töitä tehdään katolla, korkeita paikkoja ei saa pelätä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Työturvallisuuskortti on edellytys työmaille pääsyyn, tulityökortin katsomme eduksi. Kokemus ruiskulla maalaamisesta on plussaa haussa.

Varustamme kaikki työntekijämme laadukkailla työvaatteilla ja maksamme työstä asiaankuuluvan korvauksen. Kattomaalarin palkka neuvotellaan aiemman kokemuksen ja koulutuksen perusteella, kuitenkin vähintään työehtosopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Erja Kokkonen, +358 407251340, erja.kokkonen@sihti.fi