Skip to main content

Kattoturvatuotteiden asentaja Rovaniemelle

Kattoturvatuotteiden asentaja Rovaniemelle

Asiakkaamme etsii reippaita asentajia Rovaniemen alueelle. Työ sisältää kattoturvatuotteiden, tikkaiden ja rännien asennuksia Lapin alueella.

Työtä tehdään pareittain tai useamman hengen tiimeissä, joten sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, vaan pääset oppimaan alan salat yhdessä ammattitaitoisen asennusporukan kanssa. Työtä tehdään rempseällä porukalla ja hyvissä mielin, joten tässä työssä asenne ratkaisee!

Työpaikka on Rovaniemellä, mutta asennuksia tehdään keikkahommina myös muualla Lapissa, joten työ edellyttää ainakin osittaista reissuvalmiutta sekä voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja.

Koska töitä tehdään erilaisten rakennusten katoilla, olisi hyvä jos päätäsi ei huimaa korkeissa paikoissa.

Tämä työpaikka on sellainen, johon työllistyy pikaisesti ja tarkoitus on nimenomaan löytää pitkäaikaisia työntekijöitä asiakkaan tarpeeseen.

Mikäli haluat kuulla lisää tästä tehtävästä, niin soita Jennikalle p. 046 922 7852

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Kattoturvatuotteiden asentaja Rovaniemelle

Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 21.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus