Skip to main content

Haemme kattotyöntekijää asiakkaallemme Hämeenlinnan - Hyvinkää alueella!

Työ tehdään luonnollisesti katolla ja korkeita paikkoja ei saisi pelätä. Työssä menestyy jos on reipas ja ahkera asenne ja hyvä fyysinen kunto. Isoa kokemusta sinulla ei tarvitse olla, kunhan omaat reippaan asenteen. Jos sinulla on kokemusta kattottyöstä, tämä katsotaan eduksi.

Hae rohkeasti!

Sinulle voimme tarjota mielenkiintoisia työkohteita, mukavat työkaverit, sekä laadukkaat työvarusteet. Lisäksi, oma paikallinen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa Hämeenlinnan toimistoltamme käsin. Saat siis esimerkiksi tarvittavat varusteet käden käänteessä ja aina vastauksen askarruttaviin kysymyksiin!

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme sihti.fi kautta. Jos kaipaat lisätietoja tai apua paikan hakemisessa, voit kilauttaa Hämeenlinnan Sihdin Aku Kattaiselle numeroon 050 44444 77!

PS. Vinkkaa paikasta myös töitä vailla olevalle kaverillesi!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Aku Kattainen, aku.kattainen@sihti.fi

Kattotyöntekijä

Sihti
37800 Toijala
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Rakennus
Rovaniemi
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Turku