Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kattotyöntekijä kesälle 2021

Haemme asiakkaallemme KATTOTYÖNTEKIJÄÄ kesälle 2021.

Kattotyöntekijän tehtäviin kuuluu:
- Runkojen tekoa ja muita rakennustöitä katolla
- Kattojen tarkastuksia
- Kattojen kunnostuksia, pesuja ja huoltotöitä
- Turvalaitteiden ja rännien asennuksia

Kohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita. Projektien kestot vaihtelevat lyhyistä viikon keikoista kesän yli kestäviin toimeksiantoihin.

Edellytämme kattotyöntekijöiltä kokemusta kattotöistä tai alan koulutusta ja palavaa halua opetella kattotyöntekijän tehtävät. Koska töitä tehdään katolla, korkeita paikkoja ei saa pelätä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Työturvallisuuskortti on edellytys työmaille pääsyyn, tulityökortti on eduksi haussa.

Varustamme kaikki työntekijämme laadukkailla työvaatteilla ja maksamme työstä asiaankuuluvan korvauksen joka neuvotellaan hakijan kokemuksen perusteella, kuitenkin vähintään työehtosopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Erja Kokkonen, +358 407251340, erja.kokkonen@sihti.fi

Kattotyöntekijä kesälle 2021

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja