Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Kaukolämpöasentaja Forssaan, kesätyö

Haemme asiakkaallemme Nevel Oy:lle kaukolämpöasentajaa Forssan alueelle, työ on määräaikainen työsuhde kesäkuusta elokuun loppuun saakka. Tässä tehtävässä tulet osallistumaan Nevelin kaukolämpöverkkojen kunnossapito-, huolto- ja korjaustehtäviin.

Työtehtävissäsi toimit lämpökeskusten kunnossapitotehtävissä ja osallistut asiakaspalveluun. Toimipisteesi sijaitsee Forssassa, mutta työhön sisältyy liikkumista lähialueilla.

Toivomme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta tekniseltä alalta ja kokemusta asennustehtävistä
  • Työkokemusta esimerkiksi kaukolämpöverkoista, lämpökeskuksista, kunnossapidosta tai talotekniikasta
  • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia
  • Omistat B-ajokortin

Edellytämme, että sinulla on halua tarttua uusiin haasteisiin, olet oma-aloitteinen ja sinulla on kykyä työskennellä eri sidosryhmien sekä asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme aktiivisille ja osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille monipuolisen työympäristön ja -tehtävän. Työ on pääasiassa päivätyötä ja sinulla on myös valmius varallaoloon. Työsuhde on määräaikainen toukokuusta elokuuhun, tehtävään valitut henkilöt työllistyvät suoraan Nevel Oy:n kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Jenny Rytilahti, jenny.rytilahti@barona.fi.

Hakemusten käsittelyn aloitamme jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 23.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jenny.rytilahti@barona.fi, 050 5134794

Nevel Oy

Nevel on kehittyneitä infrastruktuuriratkaisuja tarjoava yhtiö, joka on sitoutunut viemään teollisuuden ja kuntien infrastruktuuriratkaisut uudelle tasolle. Nevel operoi yli 130:tä energiantuotantolaitosta ja hallinnoi yli 40:tä kaukolämpöverkkoa alan kehittyneimmän digitaalisen alustan avulla. Nevelin palveluksessa on 130 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Yhtiön liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.

Nevel on kokonaisuudessaan siirtynyt uudelle omistajalle, Ardianille. Ardian on yksi maailman johtavista yksityisistä sijoitusyhtiöistä, joka hallinnoi 100 miljardin dollarin sijoitusvarallisuutta Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. Ardianin arvot ovat ammatillinen osaaminen, lojaalisuus ja yrittäjyys. Ardian keskittyy toiminnassaan mm. kestävän kehityksen mukaisiin energia- ja infrastruktuurihankkeisiin.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kaukolämpöasentaja Forssaan, kesätyö

Barona Teollisuus
30300 Forssa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus