Skip to main content

Kaupan alan kesätyöntekijä

Uniflexin Pohjanmaan kesätyöpaikat myymälän eri tehtäviin

Kesäduunia hakemassa?

Uniflexin asiakasyritykset tarjoavat tänäkin kesänä kivoja erilaisia projekteja myymälän eri tehtävien parissa. Asiakkaamme ovat erikokoisia ja eri aloilla toimivia luotettavia ja merkittäviä yrityksiä, sijaitsevat Pietarsaaren ja Kokkolan seudulla.

Kesätöiden pituudet vaihtelevat muutaman viikon projekteista aina muutamiin kuukausiin.

Toivomme hakijoilta:
– jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä
– tehtävään sopivaa koulutusta ja halua oppia uutta
– reipasta ja aktiivista asennetta ja tiimityöskentelytaitoja

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 31.5.2022 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla. Huom! Emme vastaanota kesätyöpaikkoja koskevia tiedusteluja puhelimitse. Käymme hakemukset läpi tulojärjestyksessä jo hakuaikana ja kutsumme kuhunkin paikkaan sopivimmat hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun. Hakemuksesi voi johtaa työmahdollisuuksiin nyt tai tulevaisuudessa!

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Kaupan alan kesätyöntekijä

Kokkola
68500 Kruunupyy
68570 Luoto
68910 Pedersören kunta
Pietarsaari
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Ignitis Suomi Oy / co Mercuri Urval
Helsinki
Telia Finland Oyj
Jyväskylä