Skip to main content

TYÖPAIKKAKUVAUS

Päätuotteinamme ovat ammattikäyttöön tarkoitetut LED-tuotteet sekä älykkäät, täysin langattomat valaistuksenohjausjärjestelmät. Päämyyntisegmentit ovat teollisuus-, kauppa-, urheilu-, julkis- ja toimistokiinteistöt. Tuotteillamme asiakkaamme saavuttavat helposti 60-90% energiasäästöt sähkönkulutuksessa verrattuna perinteisiin valaistusmuotoihin. Lisäsäästöjä asiakkaamme saavat kiinteistönsä huoltokustannusten poistumisesta valaistuksen osalta. Säästöjen lisäksi kohteisiin saadaan merkittävästi valovoimaisempi, turvallisuutta ja viihtyvyyttä lisäävä valaistus. Nämä em. seikat tekevät tuotteistamme erittäin kannattavan investoinnin joka lisää työtehokkuutta ja on samalla myös ekologinen valinta!

Etsimme alueellisia kauppaedustajia eri puolille Suomea!

Mikäli olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja myynnin vahva ammattilainen, voi tämä työ olla juuri se oikea sinulle. Palkkauksemme perustuu myynnistä saatavaan provisioon. Markkinoiden ylivoimaisesti korkealaatuisimpien ja pitkäikäisimpien LED-tuotteiden ja ohjausjärjestelmien sekä suuren myyntipotentiaalin ansiosta kuukausiansiosi voivat olla merkittäviä.

Haemme itsenäisiä kauppaedustajia seuraaville alueille:

Uusimaa, Varsinais-Suomi, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Pohjois-Karjala, Keski-Suomi, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu.

Jos haluat olla osana nopeasti kasvavan yrityksemme keihäänkärkeä ja olet valmis kovaan, mutta palkitsevaan työhön, voit olla etsimämme henkilö.

Edustajiltamme emme edellytä koulutusta myyntialalta, mutta vankka B to B kokemus, rehellisyys ja motivaatio ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Jos hallitset Office-paketin käytön, kykenet tuottamaan kirjallista materiaalia ja omaat kokemusta itsenäisestä myyntiedustajan työstä, voi tämä työ olla juuri sinulle sopiva. Työssäsi pääset varmasti hyödyntämään suhteitasi ja kontaktejasi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kannustavassa, asiantuntevassa ja motivoituneessa työympäristössä jatkuvasti kehittyvien tuotteiden parissa.

Työntekijöidemme käytössä ovat kaikki tarvittavat työkalut sekä palvelut tehtävän tehokkaaseen hoitamiseen.

Oletko valmis hyppäämään mukaan kiihtyvään vauhtiin Walkialla? Haluaisimme kuulla sinusta lisää. Lisätietoja aiheesta antaa Jari Kiuru (040 070 5594). Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: jari.kiuru@walkia.fi

www.walkia.fi

Kauppaedustaja

Uusimaa
Varsinais-Suomi
Kymenlaakso
Etelä-Karjala
Pohjois-Karjala
Keski-Suomi
Keski-Pohjanmaa
Pohjois-Pohjanmaa
Kainuu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus