Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kauppakassikeräilijä, Prisma Jumbo,Vantaa

Etsitkö pitkäaikaista tai osa-aikaista työtä? Oletko kiinnostunut kaupan alan työtehtävistä päivittäistavarakaupassa?

Etsimme keräilijöitä Kauppakassi-verkkokaupan tilausten käsittelyyn Prisma Jumboon Vantaalle .Tässä työssä käsittelet S-ryhmän verkkokaupan asiakastilauksia, ja keräilet ne valmiiksi asiakkaille noutopisteeseen. Keräilytehtävien lisäksi työhön kuuluu päivittäin myös hyllyjen täyttäminen päivittäistavarapuolella. Nämä työtehtävät vaativat tarkkuutta ja ripeää työskentelyasennetta sekä valmiutta asiakaspalveluun!

Olet etsimämme henkilö, jos omaat ahkeran, oma-aloitteisen työskentelytavan sekä halua työskennellä huolellisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa vaativissa työtehtävissä. Olet työssäsi tarkka ja täsmällinen, ja osaat ottaa vastuun tekemästäsi työstä. Työskentelet mielelläsi asiakkaiden sekä tiimin kanssa, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen kielen taito. Edellytyksenä tehtävään on täysi-ikäisyys. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta arvostamme kuitenkin työntekijöitä valitessamme reipasta asennetta ja motivaatiota töiden tekemistä kohtaan.

Tarjolla on monipuolinen työympäristö erilaisissa vuoroissa aamuisin ja iltaisin, arkisin ja viikonloppuisin, ja mahdollisesti myös muihin kaupan aukioloaikoihin. Vuoroja tässä tehtävässä on tarjolla 4-5 vuoroa/ vko, 22,5-37,5h/vko vuoden 2021 loppuun saakka, mahdollisesti pidempään. Toivottu aloitus tehtävissä on mahdollisimman pikainen. Keräilyvuoroja saattaa olla tarjolla useammassa kuin yhdessä S-ryhmän toimipisteessä.

Palkkaus tehtäviin kaupan alan TES:n mukaan + bonus.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi hakemamme tehokeräilijä: hae paikkaa jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja heti oikean henkilön löydyttyä!

Hae paikkaa viimeistään 08.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: ext-mika.valo@barona.fi, Täytäthän hakemuksen Baronan nettisivujen kautta. Yksinomaan sähköpostitse lähetetyt hakemukset eivät valitettavasti etene hakuprosessissa sellaisinaan.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kauppakassikeräilijä, Prisma Jumbo,Vantaa

Barona
Vantaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 28.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus