Skip to main content

Kauppakeskusjärjestyksenvalvoja

Haluamme erottua joukosta. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojia pääkaupunkiseudulle

Haemme järjestyksenvalvojia (PRJV) Kauppakeskukset -yksikköömme pääkaupunkiseudulle.

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojana tehtävissäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät. Työssäsi huolehdit kohteen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla rikos- ja häiriötilanteisiin. Tehtävässä työskentelet myös valvomossa, jossa käytät apunasi turvallisuustekniikkaa.

Työvuoroja tehdään vaihtelevissa kohteissa koko pääkaupunkiseudulla. Työajat vaihtelevat ja vuoroja tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina niin varhaisissa aamuvuoroissa kuin myöhäisissä iltavuoroissakin. Vuorot sijoittuvat kaikkiin viikonpäiviin.

Odotamme

Edellytämme kauppakeskusjärjestyksenvalvojiltamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi tehtävä edellyttää jämäkkyyttä hankalimpienkin erityistilanteiden hoitoon ja itsenäistä työotetta.

Kauppakeskuksessa järjestyksenvalvojan työskentely edellyttää voimassa olevaa vartija- ja järjestyksenvalvojakorttia. Tarvittaessa tarjoamme tarvittavat koulutukset.

Kauppakeskukset sijaitsevat keskeisillä paikoilla, joten tyävuoroihin kulkeminen onnistuu sujuvasti julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla.

Tarjoamme

Tarjoamme turvallisuusalan näköalapaikkoja pääkaupunkiseudun eri kauppakeskuksissa asiakaspalvelutehtävissä. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. liikuntaetuja ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

Toimithan nopeasti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

WWW-osoite: http://www.securitas.fi
Yhteystiedot: Tomi Ranta tomi.ranta@securitas.fi
Työpaikan osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö
Palkkaus: Vartiointialan TES
Työ alkaa: Heti
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.08.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 01.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Kauppakeskusjärjestyksenvalvoja

Securitas Oy
Suomi
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 04.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus