Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kauppias, Ouluun

Tässä olisi loistava tilaisuus Sinulle, yrittäjäelämästä kiinnostunut henkilö!

Etsimme asiakasyrityksellemme Topi-keittiöille KAUPPIASTA Oulun Topi-myymälään.

Topi-Keittiöt on Kalajokinen yritys, joka on valmistanut laadukkaita keittiöitä ja kalusteita Suomessa suomalaiseen makuun jo 80 vuotta. Topin laajasta mallistosta löytyy kiintokalusteet kaikkiin koteihin ja tiloihin niin rakentajalle kuin remontoijalle sekä kaikki palvelut myös rakennusliikkeille. Tyylikkäiden, toiminnallisten ja käytännöllisten kalusteratkaisujen lisäksi Topilta saa myös suunnittelu- ja asennuspalvelut sekä mm. kodinkoneet, altaat ja hanat.

Topi on nimenä tuttu ja siksi helppo myydä laadukasta tuotemerkkiä kuluttajille kuin pienprojektikauppaa tekeville yrityksille. Tehtävässäsi sitoudut Topin ketjutoimintaan ja haluat kehittyä työssäsi.

Tehtävässä toimit yrittäjänä omalla toiminimellä ja saat kattavan koulutuksen tehtävistä sekä Topin ohjelmista. Työhösi saat käytettävän suunnitteluohjelma Vertexin opastuksen. Topi-kauppiaana toimiminen edellyttää sisustus-, kalustus- ja rakennusalan osaamista, sekä organisointikykyä ja vahvaa kaupallista ajattelua.

Tärkeänä osana työssäsi onnistumiseen ovat myös aurinkoinen asiakaspalvelutaito ja kyky suunnitella asiakkaan toiveiden mukainen nykyaikainen keittiö. Olet innokas ja idearikas ja sinulla on sisustuksellista silmää vinkata ideoita asiakkaalle. Kokonaisuuden hahmottaminen on tärkeää ja näkemys asiakkaan silmin, jolloin tehtävässä voi palvella asiakasta yksilöllisesti ja ammattimaisesti.

Eduksi katsomme, mikäli sinulla on jo valmiiksi oma asentajaverkosto käytössäsi.

Tarjoamme valmiin asiakaskunnan, hyvän ja menestyvän liikepaikan ja vahvan kotimaisen merkkituotteen edut. Pääset toteuttamaan unelmiasi tunnetun tuotteen ja toimijan kanssa.

Tiedustelut paikasta aluepäällikkö Jukka Pehkonen, [email protected], 0400 696 075

ja avoimet hakemukset Sirpa Haaparanta 040 038 5453, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kauppias, Ouluun

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 18.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti