Skip to main content

Kaupunkikehitysjohtaja

Dynaamisesti kasvava ja rohkeasti uudistuva Raision kaupunki hakee palvelukseensa kehittämisorientoitunutta kaupunkikehitysjohtajaa uuteen virkaan.

Kaupunkikehitysjohtajana toimit kaupunkikehityspalveluiden esihenkilönä ja kaupungin johtoryhmän jäsenenä.

Kaupunkikehitysjohtajana tehtävänäsi on:

  • johtaa ja kehittää kaupungin elinvoima- ja kilpailukykytoimialalla kaupunkikehityspalveluiden vastuualuetta
  • toimia vastuualueen palvelujohtajien (maankäyttö- ja asumispalvelut, ympäristöpalvelut, rakennusvalvontapalvelut, yrityspalvelut) esihenkilönä
  • johtaa strategisten kaupunkikehityshankkeiden prosesseja laaja-alaisessa yhteistyössä
  • vastata vastuualueen valmistelusta, koordinoinnista ja kehittämisestä sekä toimia lupalautakunnan esittelijänä talous- henkilöstö- ja hallintoasioissa.

Virkaan valittavalta johtamisen ja kehittämisen ammattilaiselta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä monipuolista tuntemusta johdettavalta vastuualueelta. Eduksi hakijalle luetaan näytöt ja näkemyksellisyys toimintojen kehittämisestä, muutosten läpiviemisestä, kaupunkikehittämisestä, vaativista johtamistehtävistä sekä hankeosaamisesta. Arvostamme hyviä yhteistyö-, verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista työkokemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginjohtaja Eero Vainio, puh. 040 6101916 tai eero.vainio@raisio.fi. Toivottu soittoaika 14.7. ja elokuussa ti-pe klo 16-21.

Hakemukset tulee toimittaa www.kuntarekry.fi -palvelun kautta 22.8.2021 klo 23 mennessä. Haastattelut pidetään 31.8., 2.9., 3.9. ja 7.9. Valinta tehdään mahdollisuuksien mukaan 20.9.2021.

Viran hoito alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika ja virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Viran kokonaispalkka on 6250 €/kk. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.